#سیب_زمینی_پنیری
مواد لازم:
1 کیلو سیب زمینی .
1 استکان شیر (حدود 1/4لیوان فرانسوی دسته دار)
. ، فلفل سیاه ، نمک به مقدار لازم
آرد ، آرد سوخاری به میزان لازم(حدود 1لیوان از هر کدام)
1تا2 عدد تخم مرغ
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینها رو پوست بگیرید ودر آب وکمی نمک آبپز کنید.
بعد با هر وسیله ای که دارید پوره ویا رنده کنیدوشیر وفلفل سیاه بزنید ومخلوط کنید وروی ظرف رو بپوشانید بزارید در یخچال ویا دمای اتاق تا یک ساعتی بماند و سپس مقداری از سیب زمینی برداشته وبا دست باز کنید ومقداری پنیر چداریا پیتزا بزارید وخوب گرد کنید وکمی شکل بیضی بدید ،همه سیب زمینیها ها را که به این شکل آماده کردید،بزارید کنار.
دو عدد تخم مرغ را را با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاید.
آرد و آرد سوخاری را هم با هم مخلوط کنید.
حالا سیب زمینی آماده شده را اول در تخم مرغ بزنید و بعد خوب در ترکیب آرد وآرد سوخاری بغلطانید ، آخر هم در روغن داغ شناور سرخ کنید.
نکته:میتونید در تخم مرغ کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
نکته:سیب زمینی را موقع شکل دادن خوب فشرده کنید تا پنیر موقع سرخ شدن بیرون نیاد.
نکته: وقتی سیب زمینی را در روغن انداختید اول کار بهش دست نزنید وقتی روغن کف کرد از یک طرف سیب زمینی ها رو پشت ورودکنید.
از خوردنش لذت ببرید 😋😊
نکته:چون اکثریت در اندازه استکان به مشکل برمیخورید پس شیر را کم کم اضافه کنید تا مواد شل نشه😊
🌟