تارت گردویی
کره همدمای محیط۷۵گرم
پودر قند۵۰گرم
تخم مرغ۱عدد
وانیل۱/۴ق چ
آرد۱۵۰گرم
بکینگ پودر۱/۴ق چ
کره و پودر قند را با همزن بزنید سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید کمی همزده بعد عارد و بکینگ پودر را با هم الک و ب مواد اضافه کنید با قاشق خوب هم بزنید بعد با نوک انگشت مواد را یکدست کنید زیاد هم ورز ندید ک ب روغن بیفته در حد جمع شدن خمیربمدت یک ساعت بزارید داخل یخچال استراحت کنه بعد بین دو نایلون باز کنید (من گلوله های ۱۲گرمی گرفتم و داخل قالب شکل دادم)حدود یک سانت بعد داخل قالب تارت پهن کنید و شکل بدید بعد روی خمیرو با چنگال سوراخ ایجاد کنیدو ب مقدارکافی از مواد میانی داخلش بریزید و داخل فر از پیش گرم شده بمدت ۳۰دقیقه و ۱۷۰درجه اجازه پخت بدید بعد از پخت با عسل یا شربت بار رومال کنید و با شکلات تزیین کنید
⭕️⭕️⭕️مواد میانی
تخم مرغ درشت۱عدد
کره آب شده۲۵گرم
آرد۳۰گرم
شکر۵۰گرم
وانیل کمی
پودر هل۱ق چ
گردو ۵۰تا۷۰گرم
شکر+تخم مرغ+وانیل را با همزن بزنیدبعد آرد را اضهفه کنیدو بعد کره آب شده و پودر هل را اضافه و ترکیب کنید و در عاخر گردوی ریز خرد شده را اضافه کنید
🌟