فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت گردویی کره همدمای محیط۷۵گرم پودر قند۵۰گرم تخم مرغ۱عدد وانیل۱/۴ق چ آرد۱۵۰گرم بکینگ پودر۱/۴ق چ کره و پودر قند را با همزن بزنید سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید کمی همزده بعد عارد و بکینگ پودر را با هم الک و ب مواد اضافه کنید با قاشق خوب هم بزنید بعد با نوک انگشت مواد را یکدست کنید زیاد هم ورز ندید ک ب روغن بیفته در حد جمع شدن خمیربمدت یک ساعت بزارید داخل یخچال استراحت کنه بعد بین دو نایلون باز کنید (من گلوله های ۱۲گرمی گرفتم و داخل قالب شکل دادم)حدود یک سانت بعد داخل قالب تارت پهن کنید و شکل بدید بعد روی خمیرو با چنگال سوراخ ایجاد کنیدو ب مقدارکافی از مواد میانی داخلش بریزید و داخل فر از پیش گرم شده بمدت ۳۰دقیقه و ۱۷۰درجه اجازه پخت بدید بعد از پخت با عسل یا شربت بار رومال کنید و با شکلات تزیین کنید ⭕️⭕️⭕️مواد میانی تخم مرغ درشت۱عدد کره آب شده۲۵گرم آرد۳۰گرم شکر۵۰گرم وانیل کمی پودر هل۱ق چ گردو ۵۰تا۷۰گرم شکر+تخم مرغ+وانیل را با همزن بزنیدبعد آرد را اضهفه کنیدو بعد کره آب شده و پودر هل را اضافه و ترکیب کنید و در عاخر گردوی ریز خرد شده را اضافه کنید 🌟