#قیمه_نثار
ابتدا دو عدد پیاز رو نگینی خورد کردم وقتی طلایی شد گوشت رو اضافه کردم خوب که تفت خورد زردچوبه و فلفل سیاه و نمک و یه چوب دارچین اضافه کردم و یه قاشق رب زدم با دو لیوان آب بمدت ۴ ساعت گذاشتم گوشتم خوب پخته شد و آبش کشیده چون گوشت این غذا نباید آبدار باشه.
از شب قبل خلال پرتقالم رو خیس کرده بودم بعد سه بار به مدت چند دقیقه جوشوندم تا تلخیش گرفته شه بعد تو کمی کره تفت دادم و یه مقدار شکر زدم گذاشتم کنار...
خلال پسته و بادام رو هم به مدت چند ساعت در گلاب خیسوندم و بعد تو کره یه تفت کوچک بهشون دادم😊
زرشکها رو تو آبکش خوب شستم و سپس خشک کردم و تو کره یه کوچولو تفت دادم.