41.71M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
آرد حدود ۲/۳ لیوان زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل نوک ق چ پودر قند یا پودر شکر ۲ ق غ بکینگ پودر نوک ق چ کره ۵۰ گرم طرز تهیه کره همدمای محیط رو داخل کاسه بریزید و پودر قند رو روش الک کنید هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست بشه نصف آرد رو بریزید و بکینگ پودر رو هم اضافه کنید با قاشق یا لیسک آروم مخلوط کنید بقیه آرد رو کم‌کم اضافه کنید و با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید ♦️به هیچ وجه ورز ندید چون به روغن میفته روی خمیر رو بپوشونید و یکساعت توی یخچال بزارید بعد بین دو تا مشما به ضخامت ۳-۲ میلیمتر پهن کنید و با کاتر دلخواه برش بدید در سینی چرب نشده با کمی فاصله از هم بچینید طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بزارید بپزه بعد حلوای دلخواهتون رو بین دو تا مشما به ضخامت ۵-۴ میلیمتر پهن کنید و با همون کاتری که بیسکویت رو برش دادید حلوا رو برش بدید و روی بیسکویت بزارید به همین راحتی بیسکو حلوا شیک و خوشمزه 🌟