#ترفند_کدبانو_شدن 👩🍳
نکاتی در مورد ترشی👇
انواع ميوههايي كه در ترشي استفاده ميكنيد سالم و بدون لك باشد و در سركه پخته شود.
شيشه های كوچک دهان گشاد، بهترين انتخاب ظروف براي ترشي و شور ميباشد، زيرا زماني كه شيشه را باز ميكنيد در مدت زمان كوتاه مصرف ميشود.
سبزيجات و صيفيجات را پس از شستن كاملاً خشك كنيد، زيرا آب باقيمانده در سبزيجات و صيفيجات باعث كپك زدن ترشي و شور ميشود.
زماني كه سركه را به مواد ترشي اضافه ميكنيد بايد كاملاً روي مواد را بپوشاند. براي تهيه شور نيز آب شور بايد روي مواد را بپوشاند.
در ظرف ترشي و شور را محكم ببنديد كه هوا وارد آن نشود.
در بعضي ترشيها كه سبزيجات آن زياد است، پس از يك الي دو هفته سركه جذب مواد ميشود. در اين حالت ميتوانيد كمي سركه اضافه كنيد.
✍ #ایدههای_بانوان 💅
💮 @IdehBano