5.66M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
عاشقای پاستیل ۲ دقیقه بمونن همینجا و این آموزش خوشمزه و راحت و جدید رو ببینن 😍👌🤌🤤 پاستیل شکری پودر ژله ۱ بسته پودر ژلاتین ۳ ق غ گلوکز مایع ۳ ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ آب جوش ۱/۲پیمانه 🥂🌯 🌯🥂 همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میذاریم تا ذرات ژله و ژلاتین کامل حل بشن اگر بازم دون دون ژلاتین داخلش بود از صافی رد کنید حالا موادمون رو با همزن برقی ۱ تا ۲ دقیقه میزنیم تا کمی تغییر رنگ بده با همزن دستی هم میتونید انجام بدین ولی بیشتر از ۲ دقیقه زمان میبره تا تغییر رنگ بده حالا داخل ۱ ظرف مستطیلی رو چرب کنید مواد پاستیل رو داخلش بریزید و بذارید داخل یخچال تا کامل سفت بشه بعد به صورت نواری با چاقو برش بدین و به دلخواه داخل شکر بغلطونید 💚حتما از شکر ریز استفاده کنید 🌟