. دانه انار ۱ونیم لیوان لبو نیم پز ۱عدد سایزمتوسط آب انار ۲تا۳ لیوان سرکه ۱/۴لیوان پودر گلپر نصف ق چ پودر گشنیز ۱ ق چ سیاه دانه ۱ ق چ سبزی معطر(زولَنگ) به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم . ابتدا آب انار و سرکه رو به مدت ۵دقیقه در ظرف لعابی میجوشونیم بعد انار و لبو رنده شده(ساطوری شده)بهش اضافه میکنیم حدود ۲دقیقه بجوشه بعد از خنک شدن ادویه جات و سبزی رو اضاف میکنیم من ازچند تا تیکه نبات هم استفاده کردم تا کمی شیرین بشه و سردی ترشی معتدل بشه.درظرف در بسته ودر یخچال نگهداری میکنیم. * باسرکه هم به روش بالاست فقط به جای آب انار از سرکه استفاده میکنیم.. . با آب انار خیلی خوشمزه و محشره😋 سمت راست با آب انارِ سمت چپ باس