27.67M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
شیر اَنبه-پسته طبیعی تو ۳۰ ثانیه ! غلیظ و خوشمزه 🧊 یه روش راحت برای درست کردن نوشيدنیِ مورد علاقم 😍 یکی از ‌خوشمزه‌ترین کارایی که میشه با انبه کرد همینه ! یخ زدنِ انبه باعثِ غلیظ شدنِ بافت این‌ نوشیدنی میشه ، من خیلی ساده و طبیعی درستش میکنم که شکر و خامه و اینا بهش اضافه نشه و کالریش بالا نره ! اما اگه بخوای میتونی بستنی وانیلی یا خامه و شکر اضافه کنی تا غلیظ‌تر و سِفت‌ تَر از این هم بشه … 🧅⁣ موادی که لازم داری برای ۲ نفر :⁣ ⁣ شیر ۲/۳ لیوان انبه تازه ۱ دونه بزرگ پسته ۱/۲ لیوان (خشک یا خیس کرده) انبه رو پوست بگیر ، بذار تو فریزر چند ساعتی تا یخ بزنه ، بعد بریز تو مخلوط کن ، شیر اضافه کن و پسته کار تمومه 😎 🎭