شیر اَنبه-پسته طبیعی تو ۳۰ ثانیه ! غلیظ و خوشمزه 🧊
یه روش راحت برای درست کردن نوشيدنیِ مورد علاقم 😍
یکی از خوشمزهترین کارایی که میشه با انبه کرد همینه !
یخ زدنِ انبه باعثِ غلیظ شدنِ بافت این نوشیدنی میشه ،
من خیلی ساده و طبیعی درستش میکنم که شکر و خامه و اینا بهش اضافه نشه و کالریش بالا نره ! اما اگه بخوای میتونی بستنی وانیلی یا خامه و شکر اضافه کنی تا غلیظتر و سِفت تَر از این هم بشه …
🧅
موادی که لازم داری برای ۲ نفر :
شیر ۲/۳ لیوان
انبه تازه ۱ دونه بزرگ
پسته ۱/۲ لیوان (خشک یا خیس کرده)
انبه رو پوست بگیر ، بذار تو فریزر چند ساعتی تا یخ بزنه ، بعد بریز تو مخلوط کن ، شیر اضافه کن و پسته کار تمومه 😎
🎭