دسر پارافه🍮
مواد لازم:
نصف یه بسته بیسکویت را پودر کنید(هر نوع بیسکویتی خواستید میشه)
20گرم کره ذوب شده را اضافه و داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید
مواد لازم برای کرم کارامل
خامه صبحانه 100گرم یا (شلاگ زانه برای اروپا)
شکر 50گرم
کره 15گرم
نمک یک گرم
شکر را روی حرارت کم بزارید تا ذوب و کاراملی بشه اصلا هم نزنید
کره را اضافه کنید و مرتب هم بزنید سپس خامه گرم شده را اضافه و هم زده و مجددا روی حرارت بزارید دو دقیقه دیگه تا قوام بیاد
و بزارید تا از داغی بیفته و روی بیسکویت بریزید و بزارید داخل یخچال
مواد لازم برای کرم :
شير : ۲ليوان
شكر : دو ق غ(من حذف کردم)
نشاسته ذرت : ۴ق غ
پودر كرم كارامل : يك بسته(ميتونيد حذف كنيد)
خامه صبحانه : صد گرم
وانيل :یک پاکت شکری
موز : ۱ عدد
شیر و نشاسته را همزده و بزارید روی حرارت تا به غلظت برسه
سپس خامه و وانیل را اضافه و هم زده تا یکدست بشه
موز را حلقهای برش زده و به دیواره ظرف میزنیم
وقتی کرم از داغی افتاد به مواد داخل ظرف اضافه میکنیم و در یخچال قرار میدهیم
سپس به دلخواه تزئین میکنیم
#دسر_پارافه
🌟