فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم این کنافه خوشمزه رو باهم درست کنیم یه دسر خوشمزه و در عین حال فوری😍😋 رشته کادایف ترجیحا تر ۱۰۰ گرم کره ۱۰۰ گرم زعفران دم شده به مقدار لازم پودر هل نصف ق چ خ سرشیر یا پنیر موزارلا به مقدار لازم _ مواد لازم شربت: آب یک لیوان شکر یک لیوان زعفران به مقدار لازم گلاب یک ق غ خ پودر هل (اختیاری) به مقدار لازم ___ رشته های کادایف با پنجاه گرم کره ذوب شده و زعفران و پودر هل مخلوط میکنیم و اگر رشته ها بلند بودن با قیچی خرد میکنیم.کف تابه رو با کره نرم شده مثل فیلم چرب میکنیم و نصف مواد ته ظرف فشرده کرده و بعد وسط مواد پنیر موزارلا بدون نمک یا سرشیر گذاشته پودر پسته میریزیم و مجدد رشته های کادایف میریزم و خوب فشرده میکنیم روی حرارت ملایم ترجیحا با شعله پخش کن میذاریم ، یک طرفش که خوب سرخ شد برش میگردونیم و طرف دیگه رو کمی حرارت میدیم.و در آخر شهد آماده شده رو روی کنافه میریزیم.و نوش جان (برای درست کردن شهد آب و شکر و زعفران و هل باهم مخلوط و روی حرارت قرار میدیم تا به قوام بیاد سرد شد میریزیم رو کنافه