فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃 آموزش بریلو خونگی مواد لازم: 💥نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری 💥آب: ۶ قاشق غذاخوری 💥شکر: دو سوم لیوان فرانسوی 💥آب: نصف لیوان 💥آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری 💥وانیل: کمی 💥رنگ خوراکی: به دلخواه 🥰 ❌نکته ⚡️بعد از ریختن نشاسته ی حل شده توی قابلمه ی روی اجاق،باید مدام هم برنید تا ته نگیره. ⚡️ژلتون رو بعد از آماده شدن طبق کلیپ یکم رقیق تر بردارید چون بعد از سفت شدن غلیظ تر میشه. ⚡️مدت زمان نگهداری بریلو ۳ الی ۴ ماه تو یخچاله، موقع استفاده اگر غلیظ بود یکم آب جوش بهش اضافه کنید.