🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
آموزش بریلو خونگی
مواد لازم:
💥نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
💥آب: ۶ قاشق غذاخوری
💥شکر: دو سوم لیوان فرانسوی
💥آب: نصف لیوان
💥آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
💥وانیل: کمی
💥رنگ خوراکی: به دلخواه
🥰
❌نکته
⚡️بعد از ریختن نشاسته ی حل شده توی قابلمه ی روی اجاق،باید مدام هم برنید تا ته نگیره.
⚡️ژلتون رو بعد از آماده شدن طبق کلیپ یکم رقیق تر بردارید چون بعد از سفت شدن غلیظ تر میشه.
⚡️مدت زمان نگهداری بریلو ۳ الی ۴ ماه تو یخچاله، موقع استفاده اگر غلیظ بود یکم آب جوش بهش اضافه کنید.