شیرینی کشمشی
آرد ۱۸۰ گرم یا ۱ پیمانه بعلاوه ۱ چهارم پیمانه
تخم مرغ متوسط ۲ عدد
روغن جامد یا کره ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۱۵۰ گرم یا ۳ چهارم پیمانه
وانیل ۱ ق چ
کشمش پلویی نصف پیمانه
پودر شکر و روغن را چند دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا پوک شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هر بار یک دقیقه هم میزنیم، وانیل را با تخم مرغ دوم اضافه میکنیم. کشمش را به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. حالا آرد را اضافه میکنیم هم میزنیم تا یک خمیر لطیف بدست بیاد. داخل قیف میریزیم و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم پایپ میکنیم و برای ایجاد اون ترکهای خوشگل شیرینی کشمشی روش پودر شکر الک میکنیم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه میپزیم.
اگر از کره استفاده میکنید حتما دوغ کره را بگیرید
موقع هم زدن کره و پودر شکر حتما ظرفتون رو چند بار دور گیری کنید
کشمش را با یک قاشق آرد مخلوط کنید بعد به مایه اضافه کنید
فر را از قبل به مدت یک رب گرم کنید
اگر از پیمانه استفاده میکنید آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیف بدست بیاد
وقتی شیرینی ها کامل خنک شد از سینی جدا کنید