#کیک_یزدی
آرد 300 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 200 گرم
ماست 150 گرم
روغن مایع 175 گرم
ب پ 1 ق غ
گلاب 1 ق غ
پودر هل 1 ق چ سرپر
ابتدا فر را با 250 درجه خوب گرم کنید. تخم مرغ را با شکر و روغن و ماست به همراه گلاب خوب با همزن مخلوط کنید سپس مواد خشک را در دو مرحله افزوده و با لیسک مخلوط کنید فقط در حد مخلوط شدن . حالا 2/3 کاپ ها را با مایه غلیظ و تقریبا سفت پر کنید. چاقو یا دم قاشق را در روغن مایع فر برده و روی هر کاپ علامت + بگذارید برای هر کاپ این کار را انجام دهید . وقتی می خواهید در فر بگذارید دمای فر را به 190 درجه کاهش دهید و حدود 15 تا 20 دقیقه بپزید. البته زمان پخت به فر بستگی دارد.