✅👈طرز تهیه شربت گل محمدى‏ ✳️گل محمدى بدون کاسبرگ ۵/ ۱ کیلو. ✳️گلاب ۷ شیشه، آب معدنى ۷ شیشه. ✳️۵۰ گرم ترنجبین ✳️یک استکان عسل ✍طرز تهیه شربت گل محمدى‏: گل محمدى را با گلاب و آب معدنى آن‏قدر روى شعله ملایم بجوشانید که یک سوم آن بخار شود سپس صاف کنید و آب بدست آمده را با ۵/ ۱ کیلو گل محمدى بدون کاسبرگ و ۵/ ۲ بطرى گلاب و آب معدنى مخلوط بجوشانید تا ۵/ ۲ بطرى بخار شود و بار دیگر ۵/ ۱ کیلو گل محمدى را با ۵/ ۲ کیلو آب‏معدنى و گلاب بجوشانید تا یک سوم آن بماند. یک استکان عسل اضافه کرده و ۵۰ گرم ترنجبین را در یک کیسه نخى کرده در آن بیاندازید و پس از چند دقیقه جوشیدن از آتش برگیرید. 🦋🦋