✅👈طرز تهیه شربت گل محمدى
✳️گل محمدى بدون کاسبرگ ۵/ ۱ کیلو.
✳️گلاب ۷ شیشه، آب معدنى ۷ شیشه.
✳️۵۰ گرم ترنجبین
✳️یک استکان عسل
✍طرز تهیه شربت گل محمدى:
گل محمدى را با گلاب و آب معدنى آنقدر روى شعله ملایم بجوشانید که یک سوم آن بخار شود سپس صاف کنید و آب بدست آمده را با ۵/ ۱ کیلو گل محمدى بدون کاسبرگ و ۵/ ۲ بطرى گلاب و آب معدنى مخلوط بجوشانید تا ۵/ ۲ بطرى بخار شود و بار دیگر ۵/ ۱ کیلو گل محمدى را با ۵/ ۲ کیلو آبمعدنى و گلاب بجوشانید تا یک سوم آن بماند. یک استکان عسل اضافه کرده و ۵۰ گرم ترنجبین را در یک کیسه نخى کرده در آن بیاندازید و پس از چند دقیقه جوشیدن از آتش برگیرید.
🦋🦋