فینگرفود
به اين نكات طلايي قبل از درست كردنش . دقت كنيد
١.از سوسيس بالاي ٧٠ درصد استفاده كنيد
سوسيس هاي كمتر از ٧٠ در موقع سرخ شدن
چند برابر شده و مواد سوخاري ترك ميخورن
٢. خلال دندان را تا مركز حلقه هاي سوسيس
پيش ببريد و فيكس كنيد
٣. براي تعداد بالا فينگر فود سوسيس سوخاري
در يك جعبه درب دار آرد سفيد و در
يك جعبه آرد پانكو طلايي بريزيد و تعداد
بيشتري سوسيس را در وقت كمتر آماده كنيد
٥.از خمير يوفكا تازه استفاده كنيد
٦، روغن داغ و بيشتر از ٣٠ ثانيه سرخ نكنيد
نان يوفكا نازك و ميسوزه
٧.بيشتر از ١٥ دقيقه نان تست ها را در فر قرار ندهيد
٨. حرارت از بالا و پايين بايد باشد