12.03M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
فینگرفود به اين نكات طلايي قبل از درست كردنش . دقت كنيد ١.از سوسيس بالاي ٧٠ درصد استفاده كنيد سوسيس هاي كمتر از ٧٠ در موقع سرخ شدن چند برابر شده و مواد سوخاري ترك ميخورن ٢. خلال دندان را تا مركز حلقه هاي سوسيس پيش ببريد و فيكس كنيد ٣. براي تعداد بالا فينگر فود سوسيس سوخاري در يك جعبه درب دار آرد سفيد و در يك جعبه آرد پانكو طلايي بريزيد و تعداد بيشتري سوسيس را در وقت كمتر آماده كنيد ٥.از خمير يوفكا تازه استفاده كنيد ٦، روغن داغ و بيشتر از ٣٠ ثانيه سرخ نكنيد نان يوفكا نازك و ميسوزه ٧.بيشتر از ١٥ دقيقه نان تست ها را در فر قرار ندهيد ٨. حرارت از بالا و پايين بايد باشد