✅ طرز تهیهی روغن گل
🔹⇦ روش اول: گل سرخ را در آب بجوشانید آب به اندازهای باشد که گل را بپوشاند سپس صاف کنید و آب گل سرخ را در روغن ارده کنجد یا روغن زیتون به قدری بجوشانید که آب تمام شود و روغن بماند
🔹↫ نکته:
اندازهی روغن به اندازهی آب حاصل از جوشیدن گل باشد و زمان جوشیدن رنگ گل که پرید از حرارت بردارید.
🔹⇦ روش دوم: این روغن از اسانس گل سرخ و گل محمدی استخراج می شود. نحوه استخراج نیز به این صورت است که گلبرگها را در روغن زیتون به مدت چندین ماه میخوابانند. و هر ماه گلبرگها را عوض میکنند. با تعویض گلبرگهای گل رز یا محمدی در هرماه، از خاصیت این گلها بیشتر وارد روغن شده. و خاصیت آن روغن را بیشتر میکند.
🦋🦋