⭕️بفرس واسه اونیکه قراره واست جوجه بپزه🍢🍢
به✌️دلیل زمان طعم دار کردن جوجه نباید پیاز رو همون اول اضافه کرد
۱:چون پیاز بافت اسفنجی داره اگه اول اضافه بشه تمام ادویه وزعفران رو به خودش میکشه
۲:طعم پیاز خیلی غالبه واگه اول اضافه
بشه جوجه خیلی عطر وطعم پیاز میگیره وهرچقدر ادویه بزنید بازم عطر پیازه که غالبه پس باتوجه به دستورتون اول ادویه وزعفران وبعد کره ،ماست وسس ودر اخرپیاز وسبزیجاتی که مد نظرتونه رو اضافه کنید .
#جوجه
🌟