کیک شیرازی😋😍
مواد لازم:
4عدد🥚تخم مرغ
150گرم🍚شکر
160گرم🥡 آرد
100گرم🥃 روغن مایه
80 گرم 🥛شیر
یک قاشق شربت بار 🥄
نوک قاشق بکینگپودر
نصف قاشق هل 🌺
نوک قاشق وانیل 🌸
طرز تهیه
اول قالب ها را با روغن جامد چرب میکنیم
بعد شکر با تخم مرغ هم میزنیم تا کمی سفید بشه بعد توی آرد وانیل هل بکینگ پودر میزنیم الک میکنیم بعد توی مواد تخممرغی شیر روغن مایه شربت بار میریزیم و هم میزنیم بعد آرد رو کم کم بهش اضافه میکنیم
و هم میزنیم در حدی که قاطی بشه کافیه بعد توی قیف میریزیم و پایپ میکنم با دمای 220به مدت 15الی،20, دقیقه توی فر قرار میدیم بعد پخت از قالب جدا کنید و شربت گرم بزنید
نکته زیاد آرد رو هم نزنید که تسمه میشه
قالب رو کاملا چرب کنید که نچسبه
🌟