بال مرغ با سس سیر و گوجه😍😋
مواد لازم:
اول بال مرغ رو با ادویههای زیر مزهدار کنید.
نیم کیلو بال مرغ🍗
پودر سیر:🧄 ۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز:🧅 ۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز:🌶 نصف قاشق چایخوری (اختیاری)
نمک و فلفل سیاه🧂🌶
روغن زیتون.🫒
مخلوط کنید در رو بزارید و ۲-۳ ساعت بزارید تو یخچال (حتی برای فردا هم میتونید از شب قبل مزهدار کنید.)
.
از تو یخچال خارج کنید و توی فر با دمای ۲۰۰(تا ۲۲۰) بزارید تا کبابی بشه.
برای سس:
یک کاسه گوجه گیلاسی🍅
۱ عدد فلفل تند🌶
چند حبه سیر 🧄
رو داخل روغن با دمای کم، ۱۵ دقیقه حرارت بدید، بعد از ۱۵ دقیقه، به اون،
نمک و فلفل سیاه🌶🧂
پنیر خامهای 🧀
ریحون تازه🌱 بزنید
و میکس کنید تا یکدست بشه..