🔰 تقویت سیستمایمنی در برابر بیماریها
🔺اگر جو را فقط به عنوان یک ماده تشکیل دهنده سوپ میشناسید، قطعا با فواید آن، به ویژه برای سیستم ایمنی بدن خود آشنا نیستید. این خوراکی منبع خوبی از فیبر و سلنیوم است که به نظر میرسد به دلیل خواص آنتیاکسیدانیاش تأثیر فراوانی بر سیستم ایمنی دارد.
🔺جو را تقریبا در هر وعده غذایی خوش طعمی که مصرف میکنید بگنجانید. میتوانید آن را به سالاد با میوه، سبزیجات، آجیل، دانهها، لوبیا و گیاهان تازه (قارچ، اسفناج، لوبیا و آویشن) اضافه کنید. همچنین میتوان از آن برای تهیه ریزوتو و پلو استفاده کرد. اگر میل به سوپ دارید، جو مرغ، جو قارچ یا سوپ جو سبزیجات را امتحان کنید. شما همچنین میتوانید آن را برای صبحانه میل کنید.
🔺به سادگی جو را بپزید و روی آن میوههای تازه مانند سیب، آجیل یا دانههایی مانند گردوی خرد شده و در صورت تمایل ادویههایی مانند دارچین اضافه کنید. خوردن غذای خوب کاری است که هنگام بیماری باید انجام دهید.