ابتدا باید یک عدد چغندر قرمز سالم و نسبتا بزرگ را انتخاب کنید و خوب بشویید. اگر چغندر شما دارای ریشه باشد کار شما آسان تر خواهد شد. عکس چغندر قرمز یا لبو که هم دارای برگ می باشد و هم ریشه های سالم و قوی پس از انتخاب چغندر یک ظرف آب دقیقا به اندازه چغندر خود انتخاب کرده و قسمت ریشه دار یا انتهای آن را در ظرف آب قرار دهید (حدود 2 سانتی متر) و سپس ظرف را نزدیک پنجره برده تا نور کافی دریافت کند. (نور فراوان و غیر مستقیم خورشید) آب ظرف را نیز هر دو روز یکبار تعویض کنید. عکس ریشه زنی چغندر قرمز در ظرف آب پس از گذشت چند روز چغندر شروع به ریشه دهی و جوانه زدن می کند و تا یک ماه پس از آن سبزه لبویی شما برای سفره هفت سین آماده می شود. اگر چغندری که قصد کاشت آن را دارید، دارای برگ های بزرگی نیز می باشد بهتر است برگ های آن را با یک چاقوی تیز هرس کرده تا پس از ریشه زنی برگ های جدید و زیباتر شروع به رشد کنند. پس از آنکه گیاه شما ریشه داد و برگ هایش نیز بزرگ شدن می توانید از آن به عنون سبزه سفره هفت سین استفاده کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢