♀♀ برگ‌موهایی که ابتدای بهار وارد بازار می‌شوند بسیار لطیف و خوش خوراک هستند. می‌توان با چند ترفند ساده این برگ‌های تازه را برای مدت بیشتری نگهداری کرد تا در مواقع دیگر نیز از لذت خوردن دلمه‌هایی لطیف بی‌بهره نماند. برگ‌های مو را در دسته‌های ۱۰ تایی بپیچید و به‌همراه آب، کمی نمک و سرکه درون شیشه بریزید و پس از بستن درِ آن در قابلمه‌ای بگذارید و ۱۵ دقیقه بجوشانید. می‌توانید برگ‌‌های‌مو را بلانچ کنید، به این معنی که برگ‌ها در آب در حال جوشیدن بریزید و پس از ۱ دقیقه آن‌ها را بیرون بیاورید، آبکش کنید و در فریزر بگذارید. راه دیگر این است که برگ‌های‌مو را نمک‌سود کنید. برای این کار، برگ‌‌موها را در دسته‌های ۲۰ تایی در شیشه‌ای بگذارید و روی آن‌ها مقداری سنگ نمک بریزید و تا پر شدن ظرف این کار را ادامه بدهید سپس درِ شیشه را ببندید. نمک آب برگ‌ها را می‌کشد و دیگر خراب نمی‌شوند. ❁ ٰвٰάήُσٌ »❣« إيـِ.ٖ.ٖ.ٖــڋٍہٍ ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Idehbano ⇦«◌»