🥯 😋 ▫️۱۹/۲۰عدد انجیر خشک ▫️۱لیوان گردو ▫️۱ لیوان پودر نارگیل برای غلطاندن لوکوم 🔸برای کاور کردن🔻 ▫️۲بسته ۴۸عدد بیسکوئیت پتی بور ▫️۲۰۰گرم خامه ▫️۲بسته شکلات شیری یا تلخ 🔸ابتدا انجیر ها را در ظرفی بریزید و روشون اب گرم بریزید و ۵دقیقه در این حالت بماند. انجیر های نرم شده را ابکش کنید. قسمت بالایی انجیر ها را ببرید و با انگشتتان داخل انجیرها را گود کنید و داخلش گردو قرار دهید.تمام انجیرها را با گردو پر کنید. برای کاور کردن خامه را روی حرارت قرار دهید وقتی به نقطه ی جوش رسید شکلات ها را داخلش بریزید و هم بزنیدتا اب شوند. 🔸گاناش اماده شده را ارام ارام به بیسکوئیت های خرد شده اضافه کنید و هم بزنید و خمیر نباید به دست بچسبد .یک تکه جدا کنید داخل کف دست پهن کنید و داخلش انجیر پر شده باگردو را قرار دهید و خوب با خمیر شکلاتی کاورش کنید.تاتلی های اماده شده را داخل پودر نارگیل بغلطانید.بعد همه را حدود ۲۵تا ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید .لوکوم های سفت شده را خارج کنید و حدود ۱cm برش بزنید.داخل ظرف سرو قرار دهید 🔑~ ..ــده_بانـ..ــو ~🗝 Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🎈 @idehbano 🎏