مواد لازم: گوشت گوسفند نیم کیلوگرم با دمبه فراوان نخود و لوبیا سفید ۲۰۰ گرم پیاز ۲ عدد بزرگ زردچوبه فلفل نمک مرزه کوهی به میزان لازم برنج محلی دانه ریز ۱۵۰ گرم آبجوش به میزان کافی سیر ۴ حبه طرز تهیه: ابتدا گوشت را با پیاز کمی تف داده ادویه جات و سیر را اضافه می‌کنیم و با آب می‌گذاریم تا بپزد. اواسط پخت حبوبات خیس خورده را اصافه کرده و می‌گذاریم تا با گوشت پخته شود. سپس برنج شسته شده را اضافه می‌کنیم و میگذاریم به آرامی پخته شود و به روغن بیفتد و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بر می‌داریم و چند دقیقه می‌گذاریم تا مواد ته‌نشین شود. ابتدا دنبه‌ها را جدا کرده و له می‌کنیم. سپس آب را جدا و روی دنبه‌های له شده می‌ریزیم، به طوری که در ظرف ما حبویات و گوشت و برنج باقی بماند و آب نداشته باشد. سپس آن را با گوشت‌کوب کاملاً له می‌کنیم تا یکدست و کشدار شود. نوش جـان😊 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢