مواد لازم:
گوشت گوسفند نیم کیلوگرم با دمبه فراوان
نخود و لوبیا سفید ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
زردچوبه فلفل نمک مرزه کوهی به میزان لازم
برنج محلی دانه ریز ۱۵۰ گرم
آبجوش به میزان کافی
سیر ۴ حبه
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با پیاز کمی تف داده ادویه جات و سیر را اضافه میکنیم و با آب میگذاریم تا بپزد. اواسط پخت حبوبات خیس خورده را اصافه کرده و میگذاریم تا با گوشت پخته شود.
سپس برنج شسته شده را اضافه میکنیم و میگذاریم به آرامی پخته شود و به روغن بیفتد و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بر میداریم و چند دقیقه میگذاریم تا مواد تهنشین شود. ابتدا دنبهها را جدا کرده و له میکنیم.
سپس آب را جدا و روی دنبههای له شده میریزیم، به طوری که در ظرف ما حبویات و گوشت و برنج باقی بماند و آب نداشته باشد. سپس آن را با گوشتکوب کاملاً له میکنیم تا یکدست و کشدار شود.
نوش جـان😊
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇
@Ashpazibano ❁✧❢