، مواد لازم: خامه ١ پيمانه ژلاتين ٢ ورق آب ليموترش تازه ١/٤ پيمانه سفيده تخم مرغ ٢ عدد شكر ٣/٤ پيمانه آب ١/٢ ليوان شكر ١/٤ پيمانه طرز تهيه : در اين دستور دو ميزان شكر داريم كه مقدار اولى يعنى ٣/٤ پيمانه را با ميزان آب دستور و ژلاتين مخلوط ميكنيم و روى حرارت قرار ميدهيم و مراقبت ميكنيم كه سر نرود ٥ دقيقه ميجوشانيم تا مواد كاملا در آب حل شود . اين مايه را كنار ميگذاريم تا كاملا خنك شود سپس خامه و آب ليموترش را با آن مخلوط كرده در فريزر قرار دهيد تا كاملا ببندد . سفيده تخم مرغ را با ١/٤ پيمانه شكر ( ميزان دوم شكر دستور ) با همزن خوب ميزنيم تا كاملا فرم بگيرد . ظرف را از فريزر خارج كنيد و هم بزنيد تا از هم باز شود مخلوط سفيده را با آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد مايه بستنى را مجددا در فريزر قرار دهيد تا كاملا خودش را بگيرد . بستنى را با دستگاه مخصوص بستنى اسكوپ بزنيد و در ظرف قرار داده و تزئين كنيد . 🔑~ ..ــده_بانـ..ــو ~🗝 Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🎈 @idehbano 🎏