باسلوق شیره انگور مواد لازم: نشاسته 1ليوان اب ٥ليوان شیره انگور ٢ليوان گلاب نصف ليوان کره(در صورت تمایل)50گرم گردونگيني شده كمي وانيل طرز تهیه: نشاسته و آب رو مخلوط كرده بعد شيره و گلاب رو اضافه كرده تا یک دست بشه(دوستان چك كنن اگه شيريني ش كم بود شيره يا شكر اضافه كنن) بعد روی حرارت گذاشته وهم میزنیم تا ته نگیره كره و وانيل هم مخلوط كرده وقتی حالت سفت به خود گرفتوخط قاشق روش موند میزاریم دم تا خاميش بره،براي ٥الي ده دقيقه،در آخر هم گردو خرد شده داخلش بريزيد،دوستان مي تونن توظرف پيركس بريزن ،يا روي سيني سلفون بكش و پودر نارگيل بريزن وروي پودرنارگيل مواد رو پهن كنن ووسطش گردو بزارن و كمي كه سردشد رول كنن و تو يخچال بزارن وقتي كاملا بسته شد برش بزنن،يا اينكه روي پودر نارگيل به صورت گرد بريزن بادست شكل بدن و روش گردو بزارن به صورت گرد بشه ✅دوستان اينار من ته قالبم رو چرب كردم و نصف مواد رو ريختم بعد كيك وسطش گذاشتم بعد مابقي مواد رو ريختم و گذاشتم يخچال تا كاملا ببنده،يك شب تو يخچال بمونه خيلي راحت از قالب جدا ميشه😊 ⭕️❓❓❗️❗️اندازه دقيق..يعني به ازاي هر ليوان آب دو ق غ نشاسته و سه الي چهار ق غ شيره ست 🔑~ ..ــده_بانـ..ــو ~🗝 Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🎈 @idehbano 🎏