چطور قارچ رو سرخ کنیم تا آب نندازه یا لاستیکی و سیاه نشه؟ 🍄
ابتدا تابه نچسب را روی اجاق بگذارید تا گرم شود سپس قارچ خرد شده را بدون روغن و آب در قابلمه بریزید تا با آب خودشان بپزند در زمان پخت حرارت زیر تابه نباید چندان کم باشد تا به جای جمع شدن آب در تابه تنها بخار آب از آن بلند شود بسته به حرارت شعله اجاق گاز، پخت قارچها حدود پنج تا ۱۰ دقیقه وقت خواهد گرفت برای اینکه قارچها به تابه نچسبند گذشته از استفاده از تابهی نچسب باید مدام آنها را زیر و رو کرده و هم بزنید وقتی آب اضافی داخل قارچها تبخیر شد و ظاهر برشتهای پیدا کردند میتوانید مقدار کمی کره در تابه بریزید تا طعم کرهای خوشایندی پیدا کنند
🎀 🌸 🎀
❥┅┄→•☆↓
#Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←•
#ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁
@idehbano ❁✧❢