پس از انتخاب نخود فرنگی با کیفیت بیان شده پوست آن را جدا کرده و دانه دانه کنید. سپس در یک قابلمه مقداری آب را جوش آورده و به مدت ۱ دقیقه نخود فرنگی دانه دانه شده را در آن قرار دهید، مقدار آب باید با مقدار نخود فرنگی متناسب باشد تاجوش خوردن آب متوقف نشود. پس از اتمام ۱ دقیقه جوش دادن، نخود فرنگی را درون آبکش ریخته ،سپس سریعاً با استفاده از آب سرد و یا جریان هوای سرد، آن را خنک و سپس خشک کنید. بعد از مرحله سرد کردن، نخود فرنگی را متناسب با مقدار هر وعده مصرفی ، در کیسه های فریزر بسته بندی کنید. مدت زمان نگهداری مواد تهیه شده به روش فوق ۱۲- ۸ ماه در فریزر در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد می باشد. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢