🔷
#شيرينى المانی
كره 200 گرم. پودر شكر 200 گرم.پنیر ماسکارپونه 100گرم.تخم مرغ 1عدد. ارد 400گرم(ممکنه کمی بیشتر استفاده کنید مثلا دو تا سه قاشق غذاخوری)بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری. وانیل کمی . کره و پودر شکر با همزن مى زنيم تا كرم رنگ شه.تخم مرغ را اضافه هم مى زنيم پنیر خامه ای رو اضافه کنید و هم بزنید .آردو بكينگ پودراضافه مى كنيم و در حدى كه مواد مخلوط بشن ورز میديم.اگر خمير چسبناك بود دو تا سه قاشق ارد اضافه کنید و با وردنه باز كنيد و قالب بزنيد .وسط نيمى از شيرينى ها رو با پشت ماسوره يا هر دايره كوچيك ديگه قالب بزنيد .شيرينى ها رو داخل فر 180درجه سانتى گراد كه از قبل گرم شده حدودا15 دقیقه بپزید تا كمى طلايى رنگ بشن بعد پخت و خنک شدن مارمالاد بزنيد و تزیین کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮