آیا میخواهید خورش قیمه تان خیلی خوشمزه باشد؟آیا از خورشت قیمه نذری لذت میبرید😀 🌀من واسه خوش عطر شدنش چند دونه هل رو میکوبم و وسطای پخت وقتی تمام مواد با هم قاطی شدن بهش اضافه میکنم تا با باقی مواد بجوشه و عطرش خارج شه البته پوست هل رو نمیریزما فقط دونه های وسطش رو میکوبم.. آخرای پختش هم وقتی نزدیک به سرو بود حدود نصف لیوان گلاب بهش اضافه میکنم..پودر لیمو هم که 100% به مقدار زیاد تا زمانی که تلخ نشه بهش اضافه میکنم.. سیب زمینی های قیمه تا جایی که امکان داره باید خلالی های باریک و در حد خشک شدن سرخ بشه یعنی اصلا خلالی درشت با وسط خمیری توش بکار نبرین که ناراحت میشمااا😁 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢