برای جلوگیری از سیاه شدن سیب زمینی های بریده شده آنها را در یک کاسه آب نمکی سرد قرار دهید بعد از پنج دقیقه برش های خود را خشک کرده و در یک کیسه پلاستیکی قرار داده و آن را در یخچال ذخیره کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢