#ته_چین مرغ
✔ماست همزده ¾ لیوان
برنج آبکش شده ۱.۵ لیوان
زعفران دم کرده ۴ ق غذاخوری
روغن مایع ۳ ق غ
گلاب ۱ ق غذاخوری
نمک کمی
تخم مرغ کامل ۱ عدد
سینه ی مرغ آب پز شده
✔طرز تهیه : تخم مرغ با چنگال بزنید تا از لختی در بیاد بعد زعفران ، ماست ، نمک اضافه کنید هم بزنید سپس روغن و گلاب و برنج آبکش شده را بریزید و هم بزنید بهتره که برنج تون کمی دون باشه چون با ماست مخلوط میشه حالت خمیری به خودش نگیره .
✔توی قالب تون با کره ی سرد کاملا چرب کنید مواد بریزید کمی فشرده کنید مرغ و زرشک اگه دوست داشتید مجدد مواد ته چین فشرده کنید و روش ورق آلومینیوم بکشید حتما ورق آلومینیوم چرب کنید که به رویه نچسبه با چاقو ۲ ، ۳ جا رو شیار ایجاد کنید تا بخارش خارج بشه و بمدت ۱ ساعت تا ۱.۵ ساعت با دمای ۲۰۰ درجه بپزید دورش باید طلایی بشه پختش کامل شده .
نوش جان 🌺💜
#إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬
@IdehBano ↶⃝⃡🧚♂