مرغ ✔ماست همزده ¾ لیوان برنج آبکش شده ۱.۵ لیوان زعفران دم کرده ۴ ق غذاخوری روغن مایع ۳ ق غ گلاب ۱ ق غذاخوری نمک کمی تخم مرغ کامل ۱ عدد سینه ی مرغ آب پز شده ✔طرز تهیه : تخم مرغ با چنگال بزنید تا از لختی در بیاد بعد زعفران ، ماست ، نمک اضافه کنید هم بزنید سپس روغن و گلاب و برنج آبکش شده را بریزید و هم بزنید بهتره که برنج تون کمی دون باشه چون با ماست مخلوط میشه حالت خمیری به خودش نگیره . ✔توی قالب تون با کره ی سرد کاملا چرب کنید مواد بریزید کمی فشرده کنید مرغ و زرشک اگه دوست داشتید مجدد مواد ته چین فشرده کنید و روش ورق آلومینیوم بکشید حتما ورق آلومینیوم چرب کنید که به رویه نچسبه با چاقو ۲ ، ۳ جا رو شیار ایجاد کنید تا بخارش خارج بشه و بمدت ۱ ساعت تا ۱.۵ ساعت با دمای ۲۰۰ درجه بپزید دورش باید طلایی بشه پختش کامل شده . نوش جان 🌺💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂