مافین ژامبون✨✨ آرد سفید: ١۵٠ گرم بکینگ پودر: ١ قاشق چایخوری تخم مرغ درشت: ١ عدد کره ذوب شده: ۵٠ گرم شیر: ١/٣ پیمانه فلفل دلمه ای رنگی: ١/۴ پیمانه ژامبون: ١ پیمانه پنیر پارمسان: ٢ قاشق سوپخوری نمک: ١/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز: ١/۴ قاشق چایخوری پاپریکا: ١/۴ قاشق چایخوری در یک کاسه ارد، بکینگ پودر، نمک، فلفل، پاپریکا رو با هم مخلوط می کنیم. در کاسه دیگری تخم مرغ، کره ذوب شده و شیر را با ویسک با هم مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری ژامبون، فلفل دلمه ای و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کرده به آرد اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. مایه شیر و تخم مرغ و کره را در آخر به مواد اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم تا خمیر منسجمی بدست آید سپس با اسکوپ بستنی یا قاشق داخل کپسول های مافین را پر کرده و در فر ١٨٠ درجه از قبل گرم شده به مدت ٢٠ -٢۵ دقیقه قرار می دهیم تا مافین ها پخته و کمی رویش طلایی شود. سپس پس از سرد شدن به دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم. من از ماست چکیده و کمی شوید خرد شده استفاده کردم و با خیارشور مینی زیتون سیاه، گوجه مینیاتوری و کمی ساقه شوید تزیین کردم. ✔️به جای ژامبون میتوانید از فیله مرغ تفت داده استفاده کن