. توپ‌های خرما ( معجون عربی ) خرما 400 گرم پودر پسته 3 ق غ پودر نارگیل 3 ق غ بادام خرد شده 3 ق غ گردوی خرد شده 3 ق غ کنجد کمی تفت داده 2 ق غ پودر گل سرخ 2 ق غ کره 1 ق غ هل و دارچین کمی اول خرما ها رو شسته و پوست و هسته ی اونها رو جدا میکنیم و با کره کمی تفت میدهیم تا نرم شوند . بعد کنجد ،هل و دارچین و مقداری از مغزها رو ( البته من فقط کنجد ریختم ) اضافه کرده مخلوط میکنیم . دستمون رو کمی چرب کرده و یا مرطوب میکنیم و از خرما مقداری برداشته در دست گرد میکنیم و در خشکبار می غلطانیم . ( این دسر فندق خرد شده و کمی هم عسل دارد ) من به پودر نارگیل کمی زعفرون دم شده غلیظ اضافه کردم . مقوی و خوشمزه نوش جان 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂