فریز کردن حبوبات
✔️پخت و نپختن آن كاملا سليقه ایه، من روش استفاده كردن رو به اشتراك ميزارم، شما دوست نداشتين همينجورى خام بدون پخت بزارين.
✔️همه ى حبوبات جز جو پوست كنده و لپه و عدس نيازى به پخت ندارن فقط كافيه ١ ساعت خيس خورده باشن.
✔️اما بقيه ى حبوبات رو از شب قبل خيسانده.
✔️هر يك ماه يه بار براى مصرف خود خيسانده و فريز كرده.
✔️راستش من از همون اول به همين روش فريز ميكنم و فقط يك بار در آشپزى هاى خودم بدون پخت فريز كردم كه از طعمش موقع پخت خوشم نيومد.
✔️من حبوباتى رو كه در آشپزى كار ميكنم را از شب قبل با اب سرد خيس ميكنم و براى گرفتن نفخ ان خيار رو نصفه و توى ابش مى اندازم.
✔️روز بعد به نوبه شستشو ميدم و با اب سرد ميزارم جوش بياد ، كه نيم ساعت كامل پخت بشه و ابكش و اب سرد كشيده تا خنك بشه و بعد سرد شدن بسته بندى كرده.
✔️پهن كردن روى دستمال براى جلوگيرى از برفك گرفتن حبوبات در يخچال هست.
حبوبات آماده براى پخت غذا