🌷 کوکی مرمری 🌷 🍯500 گرم بادام زمینی بدون نمک 🍯200 گرم بیسکویت پتیبور 🍯400 گرم شیر عسلی 🍯2 قاشق غذاخوری عسل 🍯2 قاشق غذاخوری کاکائو 🍯1 قاشق غذاخوری دارچین 🍯400 گرم شکلات 🍯50 گرم شکلات سفید + 1 قاشق غذاخوری روغن طرز تهیه : 1. بادام زمینی و بیسکویت ها را از آسیاب می کنیم و در ظرف می ریزیم. کاکائو، دارچین و عسل را اضافه می کنیم. 2..یک قوطی شیر عسلی به مواد اضافه می کنیم. 3. با قاشق خوب مخلوط کنید. نترسید، اگر چسبناک بود وقتی خنک شودجمع می شود. 4. سینی 25*35 را با کاغذ پخت بپوشانید. 5. مواد داخل ظرفمون رو داخل سینی میریزیم و با قاشق فشار میدیم. با یک غلتک کوچک یا وردنه آن را صاف می کنیم. 6. شکلات را به روش بن ماری می کنیم و روی خمیر شیرینی داخل سینی می ریزیم و با قاشق صاف می کنیم. 7. شکلات سفید را به همین ترتیب در ظرف دیگری آب می کنیم و یک قاشق روغن زیتون به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. 8. نوارهای نازک را با یک کیسه لوله کشی (با نوک نازک) فشار دهید و خطوطی را از بالا به پایین و از پایین به بالا با خلال دندان بکشید تا ظاهری مرمری پیدا کنید. 9. کوکی مرمری را در یخچال قرار می دهیم و حداقل 2 ساعت می گذاریم خنک شود. 10. پس از خنک شدن، آنها را مربع برش دهید و در بشقاب سرو بچینید. نوش جان♥️