نحوه خشک و پودر کردن بامیه برای استفاده در انواع خورشت 😍😍
چند کیلو بامیه بخرید و 1⃣آنها را خوب بشویید. کافی است قسمتی از بامیهای را که خریدهاید جدا کنید؛ نیمی از آن را برای سرخ کردن و تهیه خورشت بامیه کنار بگذارید و نیمی دیگر را برای خشک کردن آماده کنید.
2⃣بامیههای شسته شده را در آفتاب پهن کنید، اجازه دهید آب حاصل از شستن در هوای آزاد خشک شود
با یک سوزن تمیز و نخ بلند به سراغ بامیهها بروید. آنها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید.
سوزن را آرام وارد پوست بامیه کنید و از سمت دیگر آن بیرون بیاورید. این کار را تا جایی که طول نخ به شما اجازه میدهد ادامه دهید وهمه رابه نخ بکشید
3⃣اگر فضای باز حیاط یا پشتبام در اختیار دارید میتوانید بامیههای به نخ کشیده شده را زیر آفتاب و در هوای باز پهن کنید؛
4⃣بعد از اینکه مطمئن شدید بامیهها خشک شدهاند- از خشک شدن قسمت داخلی آن اطمینان حاصل کنید- آنها را آسیاب کنید. حالا میتوانید از این پودر بامیه که خودتان درست کردهاید در خورشتهایی که نیاز به لعاب زدن و جا افتادن دارند استفاده کنید.