❌اینجوری غذات رو معطر کن❌
💟 برای معطر کردن عدس پلو، از دارچین استفاده کنید🍛
💟 برای معطر کردن لوبیا پلو، از زیره سیاه استفاده کنید🍲
💟 برای معطر کردن ته دیگه زعفرانی، از هل ساییده استفاده کنید🧉
💟 برای معطر کردن خورشت قیمه و فسنجون، بعد از آماده شدن خورشت، یه قاشق چایخوری هل و نصف استکان گلاب داخلش بریزید و یه جوش که خورد، سریع خاموش کنید🥙
💟 برای معطر کردن مرغ، بعد آماده شدنش مقدار کمی هل و نصف استکان زعفران بهش اضافه کنید🍗
💟 برای معطر کردن سوپ شیر، لازانیا و ماکارونی از آویشن استفاده کنید🍝
💟 برای معطر کردن قرمه سبزی، از شنبلیله خشک استفاده کنید🥗
💟 برای معطر کردن خورشت بامیه، سیر به آن اضاف کنید و در آخر یه پیاز رنده و سرخ شده را با یک قاشق مربا خوری دارچین اضافه کنید تا معطر بشود🥘
💟 برای سرخ کردن ماهی،داخل پودر سوخاری مقدار کمی تخم گشنیز و پودر سیر اضافه کنید تا عطر و طعم خوبی داشته باشه🍲
💟 برای معطر شدن مرصع پلو، هل ساییده شده را روی لایه های برنجی که میخواهید دم بکشد بگذارید🍛
•⟆
@chidemaan_maan‹'🏡💛𖧷'