#اختصاصی
#پاسخ_شبهه
#قسمت_اول
*⃣⏸ یک سخن گزاف به نوشته یرواند آبراهامیان با دلایل متقن
↙️ متن شبهه : بعد از برگزیده شدن حجتالاسلام سیدعلی خامنهای به عنوان رهبر ایران، رسانههای حکومتی، او و همکارش حجتالاسلام علی اکبر هاشمی رفسنجانی را به عنوان آیتالله معرفی کردند.
*⃣⏹ اما واقعیات...
دوران تحصیلات
#امام_خامنه_ای (مدظله العالی)
⤴️ شوق وافر او به تحصیلات حوزوی و تشویق والدین سبب شد که وی پس از اتمام دورهی دبستان، وارد دنیای طلبگی شود و تحصیل علوم دینی را در مدرسهی سلیمانخان ادامه دهد.
وی بخشی از مقدمات را نیز نزد پدر طی کرد.
↩️ سپس به مدرسهی نواب رفت و دورهی سطح را در آن به پایان برد. همزمان با تحصیلات حوزوی دورهی دبیرستان را تا سال دوم متوسطه ادامه داد.
⤵️ وی معالمالاصول را نزد آیتالله سیدجلیل حسینی سیستانی و شرح لمعه را نزد پدر و میرزا احمد مدرس یزدی فرا گرفت. رسائل، مکاسب و کفایه را نیز نزد پدر و آیتالله حاج شیخ هاشم قزوینی آموخت.
⬇️ در سال ۱۳۳۴ش، در درس خارج فقه آیتالله سید محمدهادی میلانی حاضر شد.
*⃣حوزه
#نجف
↙️ وی در ۱۳۳۶ش طی سفر کوتاهی همراه خانواده به نجف اشرف مشرف شد ودر دروس مدرسان بنام حوزهی علمیهی نجف،از جمله آیات سید محسن حکیم، سید ابوالقاسم خویی، سید محمود شاهرودی، میرزا باقر زنجانی و میرزا حسن بجنوردی حضور یافت، ولی به دلیل عدم تمایل پدر برای اقامت در آن شهر به مشهد بازگشت و به مدت یک سال دیگر در درس آیتالله میلانی حاضر شد.
↩️ سپس در سال ۱۳۳۷ش به شوق ادامه تحصیل عازم حوزهی علمیهی قم شد. در همین سال و پیش از عزیمت به قم، آیتالله محمدهادی میلانی به وی اجازهی روایت داده بود.
*⃣حوزه
#قم
↙️ سید علی خامنهای، در قم نزد بزرگانی چون آیات حاجآقا حسین
#بروجردی،
#امام_خمینی، حاج شیخمرتضی
#حائری_یزدی، سیدمحمد
#محقق_داماد و علامه
#طباطبایی تلمذ نمود.
در مدت اقامت در قم اکثر وقت خود را به تحقیق، مطالعه و تدریس میگذراند.
*⃣بازگشت به مشهد
↙️ آیتالله خامنهای در ۱۳۴۳ش به دلیل عارضهی بینایی پدر و کمک به وی به ضرورت از قم به مشهد بازگشت و بار دیگر در جلسات درس آیتالله میلانی حضور یافت که تا سال ۱۳۴۹ ادامه داشت.
↩️ او از ابتدای حضور در مشهد، به تدریس سطوح عالی فقه و اصول (رسائل، مکاسب و کفایه) و برگزاری جلسات تفسیر برای عموم همت گماشت. در این جلسات جمعیت کثیری از قشر جوان به ویژه دانشجویان حضور پیدا میکردند.
⏪ در جلسات تفسیر خود، مهمترین
#پایههای_فکری_اسلام و
#اندیشه_اسلامی را از خلال آیات قرآن استخراج و بیان مینمود و به تعمیق بنیانهای اندیشه مبارزه و براندازی حکومت طاغوت میپرداخت
👌به صورتی که شرکتکننده در درس تفسیر او به این نتیجه ضروری و طبیعی میرسید که حکومتی بر پایه اسلام و معارف دین باید در کشور تحقق یابد.
↕️ یکی از
#اهداف_اصلی او از
#تفسیر،👈 انتقال مبانی انقلاب اسلامی به جامعه بود 👉از سال ۱۳۴۷ درس تخصصی تفسیر را نیز برای طلاب علوم دینی شروع کرد که این دروس و جلسات تفسیر تا سال ۱۳۵۶ و قبل از دستگیری و تبعید به ایرانشهر ادامه داشت. جلسات تفسیر در سالیانی از دوره ریاست جمهوری و پس از آن ادامه داشت.
*⃣تدریس درس
#خارج
↙️ ایشان از سال ۱۳۶۹ش تدریس
#خارج_فقه را آغاز کرد و تاکنون به تدریس ابواب
#جهاد،
#قصاص،
#مکاسب_محرمه و
#صلاة_مسافر پرداخته اند.
📌 لطفاً
#مطالب_اختصاصی_کانال را با
#ذکر_منبع انتقال دهید
🌺🍃ابر حریفی شو 👇
🆔
@Iranian_Central_Cloud