#آشپزی_اسلامی
#خاگینه_گردویی
🥣مواد لازم:
🔹
گردوی آسیاب شده 3 ق سوپخوری سر پر
🔹
تخم مرغ محلی 1 عدد
🔹
آرد گندم کامل سبوس دار 1 ق سوپخوری سر پر
🔹
شیر گاو محلی2 ق سوپخوری
🔹
دارچین یا زنجبیل به مقدار دلخواه
برای شیره👇🏻:
🔸
عسل یک پیمانه
🔸
آب سه چهارم پیمانه
🔸
گلاب یک چهارم پیمانه
🔸
زعفران دم کرده چهار قاشق سوپ خوری
طرزتهیه:
🍥تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ محلی را با همزن دستی بزنید،
شیر گاو را اضافه و خوب هم بزنید،حالا مواد خشک را هم اضافه و مخلوط کنید.
🍥قالب را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید و سپس داخل فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-18 دقیقه قرار دهید.
🍥بعد از پخت و سرد شدن خاگینه ها را
داخل شربت داغ قرار دهید.
🧃طرز تهیه شربت:
آب و عسل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید بجوشد،سپس گلاب را به آن اضافه کنید
نوش جان🥰🤍
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c