🧅🧈 مجلسي 🥣مواد لازم پیاز خلالی خرد شده نمک طبیعی به میزان لازم آب جوش روغن ارده کنجد 🥢طرز تهیه قابلمه آب را میذاریم روی شعله و وقتی جوش امد ،، پیازها و كمي نمک رو داخلش میریزیم و میذاریم ۵ دقیقه جوش بخوره،،،بعد پیازها رو میریزیم تو صافی و اجازه میدیم آب پیازها کاملا گرفته بشه،، و روي دستمالي پهن ميكنيم تا آبش خوب كشيده شود،،، در ظرفي کوچک و گود روغن ارده کنجد ميريزيم و وقتی روغن داغ شد پیازها را داخل روغن شناور میریزیم و تقریبا بعد از ۲ الی ۳ دقیقه پيازها طلايي ميشوند و اماده است ،،، فقط زياد طلايي نشود و سريع از روغن در بياوريد تا رنگش تيره نشود و روي دستمال پهن كنيد روغن اضافي پيازها خارج شود و اماده است براي هر نوع غذايي مخصوصأ تزيين غذاها و برنجها فوق العادست😍 نوش جان🥰💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c