👴🏻👨🏻به جنگ پيری برويد! 🥜بادام درختی يکی از آجيل‌های پرطرف‌دار است که در تمام فصل‌های سال يافت می‌شود. پوسته‌ی محکم و چوبی آن، نقش يک محافظ را دارد تا مغز بادام سالم و تازه بماند. 💯بادام مثل آجيل‌های ديگر چربی زيادی دارد؛ اما چربی آن از نوع اشباع نشده است. دشمن کلسترول بد است و به همين خاطر برای بيماری‌های قلبی مفيد است. ⏰محققان تغذيه به چند دليل توصيه می‌کنند که مصرف بادام به صورت روزانه درآيد. 👌🏻اول اينکه بادام سرشار از ويتامين«ای» است. اين ويتامين، خاصيت ضدپيری دارد و از چين و چروک پوست جلوگيری می‌کند. راديکال‌های آزاد، سلول‌های سالم را از بين می‌برند؛ بادام حاوی سلنيوم است که يک آنتی‌اکسيدان است و از سلول‌ها در برابر راديکال‌های آزاد محافظت می‌کند. همچنین کسانی که در هفته، حداقل دوبار آجيل می‌خورند، نسبت به آن‌هايی که اهل آجيل نيستند، زودتر وزن کم می کنند. اين آجيل خوشمزه، به دليل دارا بودن ويتامين‌ها، پروتئين گياهی، آهن و فيبر، انرژی زيادی به شما می‌دهد. 💪بادام، غنی‌ترين منبع گياهی کلسيم هم هست که برای استحکام استخوان‌ها مفيد است. در آخر، هميشه اين نکته را در نظر داشته باشيد که خاصيت آجيل بوداده کم‌تر از نوع خام آن است! 📕منبع: معارف اسلامی، ج۹۰، ص۳۴ https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba 🥜✿●•۰▬▬▬▬▬▬▬▬▬