غذای مادران باردار و شیرده
کوفته برنجی
🔹طبع غذا: گرم و تر _ مقوی
🔸مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۲۰۰گرم/برنج نیم پز ۱ پیمانه/پیاز ۱عدد/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/تخم مرغ ۱عدد/آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری/جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری/روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
گوشت را با پیاز، زردچوبه و فلفل کاملا ورز دهید. سپس جعفری، برنج و تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس مقداری از این مایه بردارید و به اندازههای متوسط گلوله کنید. روغن زیتون، رب آلو، آب لیمو، نمک، فلفل، پیاز تفت داده شده و ۱ لیوان آب را با هم مخلوط کرده و بگذارید جوش بیاید. در ظرفی مناسب کوفتهها را چیده و نصف سس را در حال جوش بر روی کوفتهها بریزید. بعد از ۱۵ دقیقه بقیه سس را اضافه کرده و تقریبا بعد از ۱۵ دقیقه دیگر، وقتی غذای شما ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری آب داشت، آماده است.
🔸
کانال طبع و مزاج غذاها زیر نظر مجموعه تخصصی جواهرالحیاة :👇
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════