🔸به مناسبت انتشار کتاب «احکام گناهان مورد ابتلا»
اولین دستور استاد به طالب سیروسلوک چیست؟
▫️در نظام دستورات عملیِ مکتب تربیتی علامه(ره)، پس از آنکه سالک «یقظه» (یعنی بیداری دل) پیدا کرد و «توبه» نمود و تصمیم به قدم گذاشتن در راه سلوک الیالله گرفت، نخستین دستوری که استاد به وی میدهد آن است که باید با دستورات شرعی مبتلابه خود آشنایی کامل پیدا کند.
▫️دلیل چنین التزامی به فراگیری احکام این است که وقتی سالک قرار است از گناه توبه کند، باید گناه را بشناسد و بتواند مرز حرام و حلال الهی را تشخیص دهد.
▫️این در حالی است که در فراگیری محرّمات، رسالههای عملیه کفایت نمیکنند؛ زیرا بخشی از محرمات اخلاقی (که اغلب مربوط به مسائل اجتماعی است) در آن ذکر نشده؛ مانند احکام غیبت کردن، تهمت زدن، سخنچینی، تحقیر، فحاشی، تمسخر، اسراف کردن، موسیقی و... که همگی از گناهان کبیره است، اما در رسالههای عملیه سخنی در موردشان به میان نیامده.
▫️پس یکی از وظایف مهم سالک، آگاهی از محرمات و گناهان است و اگر چنین مواردی در رسالههای عملیه به قلم نیامده، او باید از منابع دیگر، دانش خود را به حد کفایت برساند.
▫️برای پاسخگویی به این نیاز مهم، مؤسسه جلوه نور علوی اقدام به چاپ مجموعهای نموده با عنوان «احکام گناهان مورد ابتلا، بنا بر فتاوای مراجع عظام تقلید، حضرات آیات خامنهای و سیستانی و مکارم شیرازی (حفظهم الله)»
▫️در این کتاب ۵۴ گناه که به نظر میرسد در بین متشرعین احتمال ابتلای بیشتری داشته باشد، گردآوری شده.
🔹مشخصات کتاب:
▫️۳۶۸ صفحه
▫️قطع رقعی
▫️جلد شومیز
▫️قیمت پشت جلد: ۷۰ هزار تومان
▪️قیمت با تخفیف ویژه ۲۵ درصدی به مناسبت رونمایی کتاب (بهمدت ۷ روز): ۵۲ هزار تومان
📱لینک اطلاعات بیشتر و خرید:
https://b2n.ir/AhkamAkhlaghi
☑️ کانال جلوه نور علوی
@ jelvehnooralavi