✅معاوضه مسئولینو مدیران کشور
🔹یادداشت روز ۱۶۵
🔸دیروز ظهر خبری دیدم که دکتر احمد حسین شریفی به ریاست دانشگاه قم منصوب شدند؛ خبر کمی تامل برانگیز بود؛ مگر همین چند ماه پیش نبود، ایشان به ریاست انجمن حکمت و فلسفه ایران منصوب شدند؟ چند ساعت بعد خبر تامل برانگیزتری در برخی خبرگزاری ها آمد که جناب آقای دیرباز رئیس سابق دانشگاه قم به ریاست انجمن حکمت و فلسفه ایران انتخاب شدند.
🔸برخی از اقدامات از این دست که در خوش بینانه ترین حالت آن را از جنس بی سلیقگی و ندانم کاری باید نام نهاد؛ انسان را برآشفته می کند؛ که دراین باره چند سوال از مسئولین امر می توان پرسید:🔽
۱: اگر آقای شریفی در مسئولیت قبلی در چند ماه گذشته موفق بود( هر چند دوره مسئولیت ایشان در انجمن زمان کافی برای رصد و پایش آن نیست) چرا او را به جای دیگر منتقل کردید؟ اگر ناموفق بود؛ چرا یک مجموعه جدیدی را به او واگذار کردید؟!
۲. چرا مجموعه انجمن حکمت و فلسفه که از آغاز یک مجموعه دانشگاهی بود؛ مدیریت آن را به آن ها واگذار نمی کنید؟! یعنی در کل مراکز دانشگاهی تهران یک استاد همفکر با دولت فعلی پیدا نمی شود؟! تجربه چالشی آقای خسروپناه بر آن مرکز ما را بس نبود؟
۳.یعنی آقای دیرباز حتی یک ساعت نمی توانست بدون مسئولیت اجرایی دولتی باشد؟! آدم از این همه شیفتگی خدمت برخی افراد و حامیان آن ها در سطوح بالا در شگفتی می ماند.
۴. بنده از جناب استاد احمد حسین شریفی که علما و عملا انسان اخلاق مداری هستند تعجب می کنم، که چرا می پذیرند این گونه با حیثیت و فخامت جایگاه روحانیت بازی شود؛ بخصوص که ایشان خود همیشه منتقد این گونه انتخابات و انتصابات بودند؛ یکی از نمونه های آن زمانی بود که حجت الاسلام قاسمی منبری معروف به ریاست کتابخانه مجلس گماشته شدند؛ در طی یادداشتی این رفتار اقای قالیباف را به شدت مذمت و نکوهش کردند.
🔸و نکته آخر اینکه در این دورانی که بر فرزندان انقلاب و دلسوزان این مرز و بوم این همه سخت می گذرد؛ لطفا شما اگر کاری نمی کنید همان بهتر است از اینکه این گونه کار کنید. با احترام به همه شیفتگان خدمت در این مملکت: مسلم محمدی