8.03M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🌻یک لقمه عاشقانه🌻 # البته آنقدر خوشمزه و پرطرفدار که در برخی مناطق نه فقط مختص روزهای داغ فصل گرم ( که در آن روزگار و در نبود یخچال ، آنرا در یخدان می‌ساختند ) بلکه گاه چهارفصل میشد و در روزهای زمستانی هم با قرار دادن در حیاط و سرمای طبیعی، عمل می آوردند . . برای درست کردن این هوسانه ی گوارا ، ماست پُر چرب با یک استکان خاکه قند ( گرد قند که از شکستن آن حاصل میشود ) مخلوط شده و هم زده میشه ، بعد نیم استکان کشمش بی دانه ی خیس خورده ، مقداری از هر دانه و مغزی که در دسترس دارید و به حسب ذائقه و سلیقه ( تخمه ، کنجد ، گردو ، فندق و ... ) کوبیده و اضافه کنید و همینطور مقداری گلاب دو آتیشه ( یا گلاب معمولی ) و همچنین شیره زعفران یا گل رنگ افزوده می‌شود و همه مخلوط شده و در آخر با پودر پسته یا گل سرخ ساویده آرایش شده و برای مدت زمانی در یخچال یا فریزر گذاشته میشود به اندازه ای که با توجه به میزان آن سرما ، فقط سطح روی ماست کمی سفت شود و ببندد اما زیرش نیمه جامد و ژله ای و خنک شود . آنوقت از آن کاسه در پیاله ها ریخته و این تفننی خیلی خوشمزه رو میل میکردند. ایتا: https://eitaa.com/KH_FATEMI روبیکا: https://rubika.ir/khanevade_fatemi بله: https://ble.ir/khanevadefatemi ┗━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌸‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃━━━┛