#ترشی_لیمو
لیمو رو شسته و بعد از خشک کردن از وسط برش بدید یه ظرف نمک و فلفل قرمز کنار دستتون اماده کنید و برش لیمو ها رو بزنید تو مخلوط نمک و فلفل و توی شیشه بچینید بعد از اینکه چیدید با اب لیموی تازه ظرف رو پر کنید انقد که ابلیمو کاملا رو لیمو ها رو بپوشونه بعد از اون بزارید توی افتاب داغ بمونه این ترشی با نمک و فلفل و اب لیمو و افتاب داغ اماده میشه و به وقت پاییز
نکته:این ترشی سرکه ندارهو اینکه حتما هسته های لیمو رو در بیارید موقع چیدن تو شیشه.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___