اول از همه که ابلیمو با دستگاه گرفتیم یه روز چند تا هویچ پوست کندیم و گذاشتیم داخلش تا ۲۴بمونه و بعد ازصافی رد کردیم حتما هویج هارو هم دربیارین نذارین بمونه اینکار باعث میشه تلخی ابلیمو گرفته بشه🥕 موقعی که دارین ابلیمو رو صاف میکنین دقت داشته باشین دونه های لیمو ته ظرفتون ته نشین شدن با تفاله های که تو صافی هست قاطی نکنین چون دونه ها تلخ هستن و باید از تفاله ها جدا بشن کارتون سخت میشه 😊 اگه تفاله هاتون دونه داره جدا کنین حالا چیکار کنیم بااینهمه تفاله لیمو🤔 🍋یه مقدارش بریزین تو یه ظرف و بذارین خشک شه بعد اسیاب کنین و داخل خورشتها و خوراک و ماکارانی و انواع سوپ ها بریزین که عالی میشه 😊 🍋من تو شیشه کوچیک رو از تفاله پر کردم با یکم ابلیمو برای وقتایی که میخوام: 🌱شربت درست کنم بااین تفاله ها عالی میشه 🌱برای داخل خورشت ها تون مخصوصا قرمه سبزی عالی میشه😍 🌱برای دمنوش ها که کلی خاصیت داره فقط وقتی از دما افتاد بریزین یکم داخل فنجون 🌱برای تمیز کردن سینک و شیر آلات وماکروفر و ظروف مسی که کافیه با یکم نمک مخلوط کنین و از تمیزیشون لذت ببرین 🌱برای استفاده از ماسکهای صورت که یکم تفاله روبا عسل مخلوط میکنم برای لک ها عالیه هفته ای یبار میتونین تفاله هارو هم تو قالب یخ بریزین و بعد اینکه یخ زد داخل کیسه بذارین و تو فریزر نگه دارین و تو مواردی که بالا گفتم استفاده کنین😊 ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___