الان که غوره همه جا هست و شما میتونید تهیه کنید،بهتون پیشنهاد میکنم دست بکار بشید و پودر غوره خانگی درست کنید و به عنوان چاشنی تو غذاعاتون استفاده کنید. از گرد غوره میتونید تو غذاهای زیادی مثل دلمه برگ و خورشت بادمجان و خورشت قیمه بادمجان و خورشت مرغ و قورمه سبزی و حتی روی کباب و اشکنه ها استفاده کنید،که خیلی خیلی خوشمزه میشه. نکته مهم در مورد گرد غوره اینه که برای تهیه اون باید از غوره عسگری یا همون غوره ی بدون هسته استفاده کنید،من از یک کیلو غوره برای آموزش استفاده کردم. خب برای تهیه پودر غوره اول از همه غوره هارو بشورید و داخل سبد یا روی پارچه بزارید و اجازه بدید کامل خشک بشن و بعد دم غوره هارو بگیرید و داخل سبد یا سینی پهن کنید و جایی قرار بدید که آفتاب گیر باشه و غوره ها با نور آفتاب کاملا خشک بشن و اگر کامل خشک نشه غوره کپک میزنه .‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___