طرز تهیه اسکمو هندوانه 🍉
مقداری هندوانه بدون پوست را داخل مخلوط کن ریخته و در صورت تمایل مقدار ابلیمو و چند برگ نعنا اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم اگر هندوانه شیرین بود نیازی به شکر یا عسل نیست در لیوانهای یکبار مصرف یا پلاستیکی یا قالب بستنی ریخته و داخل هر کدام یه چوب بستنی یا اگه نبود قاشق چایخوری یا چنگال میوه خوری میزاریم و داخل فریزر گذاشته تا یخ ببند سپس از قالب در اورده و نوش جان کنید 😇
🎀 🌸 🎀
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_